Keurmeesterlijst 2018

Om iedereen weer op de hoogte te brengen van de laatste spelregels organiseren we op 28 mei om 19:00 uur een keurmeesteravond onder leiding van scheidsrechter Astrid Kooistra! Graag zouden we zien dat alle leden in grote getallen aanwezig zijn.

Wij als vereniging organiseren dit jaar de Heren Hoofdklasse en Vrouwen Hoofdklasse op zaterdag 2 juni, hier zijn we uiterst trots op! Ook hebben we deze dag de hulp van al ons leden nodig, we zoeken mensen om de stand bij te houden, keurmeesters etc. Zoals ieder jaar doen we weer een beroep op jullie om als keurmeester op te treden bij een KNKB wedstrijd. Zonder jullie inzet kan K.V. Warber Bliuwe geen wedstrijden organiseren. Hieronder volgt het schema voor het komend seizoen.

Mocht je niet kunnen dan graag zelf even ruilen met iemand van een andere wedstrijddag. Verzoek om 30 minuten voor aanvang wedstrijd aanwezig te zijn.

Zaterdag 2 juni; Heren- & dames hoofdklasse
Separate keurmeesterlijst, vastgesteld door de hoofdklasse-commissie

Zaterdag 23 juni; KNKB jongens 14-16 jaar en welpen jongens.
Tjeerd Jan Boomsma (clubscheidsrechter)
Gerben Hein Wijtsma (clubscheidsrechter)
Herald Boonstra                                                    Meindert Jansma
Robbie Botma                                                        Jacob Jongeling